Utnyttja Grön ROT-avdrag under nov-dec 2020!

gron-rotavdrag-nov-dec-2020

Statens grön ROT-avdrag förväntas träda i kraft under januari 2021, som kommer ge privatpersoner möjlighet att dra av 15 % på sin deklaration vid installation av solceller (läs mer här och här). Regeringen lade fram avdraget som ett förslag till ersättning av det gamla investeringsstödet men beslutet är inte fattat än. I väntan på grön ROT-avdrag erbjuder vi på EcoHolism därför Grön-rabatt under november-december 2020! Du kommer alltså kunna utnyttja avdraget redan idag, då vi vill att fler ska ha möjlighet att investera i grön solenergi på ett snyggt sätt. För du vet väl att våra arkitekter kan hjälpa dig till snyggaste lösningen (läs mer här)?

Grön ROT-avdrag vs Grön-rabatt

När du installerar din solcellsanläggning idag har du rätt att dra av 30 % ROT på installationsarbetet. Detta motsvarar 9 % avdrag för hela anläggningen. För att du ska kunna ta del av grön-ROT på 15 % redan idag erbjuder vi därför en rabatt på mellanskillnaden!

Hur tar jag del av erbjudandet och vilka är fördelarna?

Genom att kontakta våra säljare eller begära en offert här lägger vi in rabatten automatiskt. Grön-ROT kommer att täcka 50 000 kr i ett hushåll per person och år. Genom att utnyttja vår rabatt, kommer du därför även att ha rätt till hela grön-ROT under 2021! 

 

Vi reserverar oss från eventuella ändringar i erbjudandet.