Solceller för företag

Gratis el med solcellsfasad.

Helhetslösning

Visa dina kunder att ditt företag tar ansvar.

Varje företag måste idag ta ställning – om ni vill bidra till en grönare värld. Att ta steget till solenergi är inte bara en investering, det är ett ställningstagande. Vi hjälper ditt företag från första skissen till färdig installerad solcellsanläggning.

Solceller för företag

Solceller ger dig kraften

Med solceller får ditt företag tillgång till en obegränsad energikälla! Vi tillhandahåller helhetslösningen, du bestämmer hur högt ribban ska ligga.

Batterilager

Batterier ger dig friheten

Med ett batteri kan du lagra din gröna energi och använda det när DU vill. Våra kunder säger ofta att ett batteri gör anläggningen komplett och ger mer frihet.

laddboxar

Laddboxar ger dig lyxen

Tänk dig en bil som alltid är fulltankad när du behöver den. Med en laddbox och elbil är det möjligt. Aldrig mer en stressig morgon med tom tank!

Solceller

Estetiskt tilltalande solceller.

Ecoholism erbjuder nyckelfärdiga solcellslösningar, både för privatpersoner och företag. Vi anser att den fasta installationen blir en del av arkitekturen. Därför är det självklart att det ska bli estetiskt korrekt utfört.

Solceller

Arkitektkontoret som installerar solceller.

Ecoholism är Sveriged första arkitektkontor som erbjuder nyckelfärdiga solcellslösningar, både för privatpersoner och företag. Vi anser att den fasta installationen blir en del av arkitekturen. Därför är det självklart att en arkitekt (Arkitekt SAR/MSA) ska leda projektet för att du ska veta att det blir korrekt utfört. Låt dina solceller bli en arkitektritad lösning!

Installation

För oss är det personligt.

Det senaste decenniet har energi från förnybara källor ökat kraftigt och utvecklingen går snabbt. Men vi anser att det borde gå ännu fortare då det börjar bli kritiskt att ställa om världen från fossila bränslen. Varje installation som vi utför tar oss närmare vårt mål, att bidra till ett ekologiskt hållbart Sverige. Därför utför vi alla projekt med en sådan omsorg som om det vore för oss själva vi installerade.

TWh, årlig energiproduktion i världen från förnybara energikällor. Baserat på data från BT Statistical Review of global energy. Markera enskild stapel för mer information.

Lönsamhet

Bra för miljön och företagets ekonomi.

Ecoholism ekonomi

Arkitektur

Framtidens arkitektur ger smarta hus.

Solcellsguide

Varför solceller? Läs vår solcellsguide.

Vi vill göra det enkelt för dig att fatta rätt beslut. Därför har vi sammanställt en solcellsguide med allt du behöver veta om solceller, batterier och laddboxar. Vår guide ger dig tillräcklig kunskap om vad solenergi kan göra för dig. Förstå solceller genom vår guide!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Följ oss

© Copyright Ecoholism 2024

Kontakta support

Mejla eller ring oss på 0103300339 om du har frågor!