Installatör nära dig

Solceller i Skåne

Vi på EcoHolism installerar solceller i hela Skåne och det är våra lokala installationsteam som utför jobbet! Oavsett om du är företagskund eller privatperson så tycker vi att det ska vara enkelt och prisvärt att välja grön el. Därför hjälper våra arkitekter, ingenjörer och ekonomer dig att göra ett rätt val utifrån dina förutsättningar och behov. För visst är det viktigt att ditt projekt ska vara både ekonomiskt hållbart, effektivt och estetiskt tilltalande.

Räkna på ditt tak

Med vår solcellskalkylator kan du enkelt se förutsättningar för solceller på ditt tak eller fastighet. 

Solkartor för Skåne visar dina förutsättningar

På bilden över solinstrålningen för Skåne kan du se hur mycket solstrålning som träffar Skånes yta per kvm. Den höga solinstrålningen gör att Skåne har mycket bra förutsättningar för solceller. Om du funderar på att installera solpaneler kan du ta reda på vilka förutsättningar just ditt tak har genom en Solkarta. Energi och Klimatrådgivarna i Skåne har listat tillgängliga solkartor för olika kommun i Skåne. Just nu finns solkartor för Helsingborg, Höganäs, Kristianstad, Landskrona, Malmö, Svedala, Vellinge och Ängelholm. Om du inte hittar din kommun kan du alltid prova att besöka kommunens hemsida och se om en solkarta finns tillgänglig där. Annars följ länken nedan.

Solkarta över Skåne Län med zonindelning zon 1, zon 2 och zon 3

Varför EcoHolism när du installerar solceller i Skåne?

Ecoholism står för ett levnadssätt som minskar klimatavtrycket genom samverkan med naturen. Vi är ett företag med ett högre syfte och erbjuder samtidigt genom hög kompetens skräddarsydda lösningar för alla till ett förmånligt pris. Våra helhetslösningar är nyckelfärdiga med både projektering och installation av solpaneler och vi installerar ned våra lokala team. Vi har minst 25 års effektgaranti på våra solceller i Skåne för att du ska kunna känna dig trygg med din färdiga anläggning. 

Solceller i Skåne

Funderar du på att installera solceller i Skåne? Här besvarar vi de vanligaste frågor om vad som gäller för bygglov, lönsamhet, hur mycket dina solpaneler kan producera m.m. Hittar du inte svaret på frågan du söker? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Följ oss

© Copyright Ecoholism 2024

Kontakta support

Mejla eller ring oss på 0103300339 om du har frågor!